Engelsk

stil over

20. januar 2007 af hjælp19 (Slettet)

2. mrs lisa ville have været en rig kvinde hvis hun ikke var taget til las vegas=


mrs lisa will be a rich women if she wasent toke to las vegas

arresterede = arrest


hvad ved mrs lisas børn om hele denne affære= what does mrs lisa,s children about this hole ---- ?


oversætte= explain

a young man with a aristokratisk=? face rejser sig = came up and slår= på sit glas call for attention

forbavset = surprisce

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2007 af Leah (Slettet)

Mit engelsk grammatik er langt fra det bedste, men dette er mit bud på første sætning:

Mrs. Lisa would have been a rich women if she didnt went to Las vegas

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2007 af Artemis (Slettet)

det hedder ikke didn't went... men didn't go/arrive... kun hjælpeverbet bøjes i tid på engelsk.

Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2007 af Leah (Slettet)

DAMMIT! Næsten rigtigt, hehe

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2007 af Artemis (Slettet)

åh ja, jeg kender det selv alt for godt... desuden har du stavet DAMNIT forkert :p hehe...

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. januar 2007 af Leah (Slettet)

... Tror bare jeg holder mig til mundtlig engelsk 8)

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar 2007 af Katrine (Slettet)

Og det skal være woman i stedet for women, som er kvinder, altså flertal.

Så mit bud: Mrs Lisa would have been a wealthy woman if she hadn't gone to Las Vegas.

Brugbart svar (0)

Svar #7
20. januar 2007 af Tdd-girl (Slettet)

Svar #6

Også mit bud:-)

hvad ved mrs lisas børn om hele denne affære

What does Lisa's children know about this WHOLE affair?

Husk ikke HOLE da dette betyder "hul"

TDD

Brugbart svar (0)

Svar #8
20. januar 2007 af sokade (Slettet)

husk an i stedet a foran ord der starter med vokal og pas på med at blande nutid og datid.

a young man with a aristokratisk=? face rejser sig = came up and slår= på sit glas call for attention

hvad er hele sætningen på dansk?

Skriv et svar til: stil over

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.