Kemi
HASTER vitamin moles osv
21. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
1)Calculate the number of added moles of NaOH in the equivalence point.
-Altså må lige se om jeg har forstået ret..
Jeg startede med at opløse 5 vitamin C piller i 30mL vand og derefter tilsatte NaOH.. Er det så, når jeg har tilsat 30mL NaOH ?
2)In one vitamin C pill there is 30 mg of ascorbic acid (C6H8O6) and 30 mg of sodium acrobat. So in five vitamin C pills there of course is (5 * 30 mg) 150 mg of ascorbic acid.
-Men hvor mange moles af ascorbinsyer er der i fem vitamin C piller ?
3)Hvordan udregner jeg indholdet (mass content) af ascorbinsyre i én C vitaminpille?
-Det kan da ikke passe at :
m = n * M => m = 150 mg * 176.13 = 26419.5 pr. 5 vitamin C pills. m of 1 vitamin C pill is = 26419.5 / 5 = 5283.9
-Altså må lige se om jeg har forstået ret..
Jeg startede med at opløse 5 vitamin C piller i 30mL vand og derefter tilsatte NaOH.. Er det så, når jeg har tilsat 30mL NaOH ?
2)In one vitamin C pill there is 30 mg of ascorbic acid (C6H8O6) and 30 mg of sodium acrobat. So in five vitamin C pills there of course is (5 * 30 mg) 150 mg of ascorbic acid.
-Men hvor mange moles af ascorbinsyer er der i fem vitamin C piller ?
3)Hvordan udregner jeg indholdet (mass content) af ascorbinsyre i én C vitaminpille?
-Det kan da ikke passe at :
m = n * M => m = 150 mg * 176.13 = 26419.5 pr. 5 vitamin C pills. m of 1 vitamin C pill is = 26419.5 / 5 = 5283.9
Svar #1
21. januar 2007 af Sannaen (Slettet)
1) er det egentligt ikke 0.100M / 1000 mL * 10 mL = 0.001M istedet ?
Skriv et svar til: HASTER vitamin moles osv
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
