Kemi
HVAD ER GALT ?
22. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
Hvor er den gal??
2) Udregn antallet af tilføjede (NaOH) moles i equivalens punktet.
- 0.100M (NaOH) /L.
= 0.100M / 1000 mL * 10mL = n = 0.001M (NaOH
3) Udregn antallet af moles af C6H8O6 i fem vitamin c piller.
- C6H8O6(aq) + OH?(aq) ? C6H7O6?(aq) + H2O(l)
NaOH og C6H8O6 har en ratio/forhold på 1: 1,
n (C6H8O6) er derfor også 0.001M.
4) Udregn den molare masse af C6H8O6
- ((6*12.01)+(8*1.008)+(6*16)) = 176.13
M (C6H8O6) = 176.13
5) Udregn "mass content" (m?) af C6H8O6 i én vitamin c pille.
m = n * M => m = 0.001M * 176.13 / 5 = 0.035226
2) Udregn antallet af tilføjede (NaOH) moles i equivalens punktet.
- 0.100M (NaOH) /L.
= 0.100M / 1000 mL * 10mL = n = 0.001M (NaOH
3) Udregn antallet af moles af C6H8O6 i fem vitamin c piller.
- C6H8O6(aq) + OH?(aq) ? C6H7O6?(aq) + H2O(l)
NaOH og C6H8O6 har en ratio/forhold på 1: 1,
n (C6H8O6) er derfor også 0.001M.
4) Udregn den molare masse af C6H8O6
- ((6*12.01)+(8*1.008)+(6*16)) = 176.13
M (C6H8O6) = 176.13
5) Udregn "mass content" (m?) af C6H8O6 i én vitamin c pille.
m = n * M => m = 0.001M * 176.13 / 5 = 0.035226
Skriv et svar til: HVAD ER GALT ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
