Matematik
cirklels ligning til tangent
22. januar 2007 af
juliegg (Slettet)
hej..
Er der en som kan hjælpe mig med denne opgave hvor jeg ikke kan få er mit resultat til at passe..
Opgaven lyder: linien Y=3/4x-10,5 er tangent til cirklen i p(16,14) bestem ligningen for cirklen.
Jeg har benyttet (dist fomlen) punkt til linie for at finde r og mit resultat bliver at afstanden er =7,14 (hvilket ikke passer på min tegning?)
Er der en som kan hjælpe mig med denne opgave hvor jeg ikke kan få er mit resultat til at passe..
Opgaven lyder: linien Y=3/4x-10,5 er tangent til cirklen i p(16,14) bestem ligningen for cirklen.
Jeg har benyttet (dist fomlen) punkt til linie for at finde r og mit resultat bliver at afstanden er =7,14 (hvilket ikke passer på min tegning?)
Skriv et svar til: cirklels ligning til tangent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
