Matematik
For simpel
24. januar 2007 af
Filip0609 (Slettet)
Min lillebror går i syvende og har fået denne opgave:
A=(2,-2)
B=(10,-2)
C=(10,-6)
D=(2,-6)
Tegn firkanten (Det har han gjort)
Bestem forskriften for hver af de to linjer, der danner firkantens diagonaler:
y=
y=
Det er pinligt, men jeg er helt lost. Jeg fatter det bare ikke. Håber nogen kan give mig svaret på den opgave
A=(2,-2)
B=(10,-2)
C=(10,-6)
D=(2,-6)
Tegn firkanten (Det har han gjort)
Bestem forskriften for hver af de to linjer, der danner firkantens diagonaler:
y=
y=
Det er pinligt, men jeg er helt lost. Jeg fatter det bare ikke. Håber nogen kan give mig svaret på den opgave
Svar #2
24. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
#1.
Hov, der var jeg hurtig.
7. klasses opgave?
Han/du kan finde diagonalernes ud fra formlen for hældningskoefficienten.
a = (y2 - y1)/(x2 - x1)
Herefter kan han/du sammen med et punkt, indsætte a i formlen:
y = ax + b
...og isolere b
Nu har du forskriften, da du kender konstanterne a og b
Hov, der var jeg hurtig.
7. klasses opgave?
Han/du kan finde diagonalernes ud fra formlen for hældningskoefficienten.
a = (y2 - y1)/(x2 - x1)
Herefter kan han/du sammen med et punkt, indsætte a i formlen:
y = ax + b
...og isolere b
Nu har du forskriften, da du kender konstanterne a og b
Svar #3
24. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
dfinde diagonalernes ud fra --> finde diagonalernes hælningskoefficient ud fra
Skriv et svar til: For simpel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
