Matematik
Differential 1. metode
24. januar 2007 af
lalait (Slettet)
Jeg skal bestemme den fuldstændige løsning til differentialligningen
y' + 2y=0 som er y=c*e^(ax)
men dernæst skal jeg bestemme en løsning f til differentialligningen y''+2y'=0 for hvilken
f(0)=-½ og f(-½)=½-e
differentieret to gange forvirrer mig aldeles, håber nogle vil hjælpe mig med at løse dem....
y' + 2y=0 som er y=c*e^(ax)
men dernæst skal jeg bestemme en løsning f til differentialligningen y''+2y'=0 for hvilken
f(0)=-½ og f(-½)=½-e
differentieret to gange forvirrer mig aldeles, håber nogle vil hjælpe mig med at løse dem....
Svar #1
25. januar 2007 af Mariique (Slettet)
Der er ingen grund til at blive forvirret. Du isolerer bare y'' på venstre side og integrerer en enkelt gang. Da får du en fin lille differentialligning :)
Skriv et svar til: Differential 1. metode
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
