Matematik

Funktion

25. januar 2007 af claraa (Slettet)
Nogen der kan finde ud af den?.. for jeg har nemlig ikke kunnet finde ud af den...

En funktion f er givet ved

f(x)= 2x^2 + 3x-5 / x+2

Bestem en ligning for hver af asymptoterne til grafen for f.



Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar 2007 af Jerslev (Slettet)

Du har i hvert fald en lodret asymptote i x=-2, da din nævner ikke må blive 0.

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar 2007 af mathon

f(x)=(2x^2 + 3x-5)/(x+2), x ulig -2

til hjælp til den skrå asymptote:

f(x)=(2x^2 + 3x-5)/(x+2) = 2x-1-3/(x+2)

Svar #3
25. januar 2007 af claraa (Slettet)

ok

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. januar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=24738

Skriv et svar til: Funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.