Matematik

Log(log x) = 2

26. januar 2007 af Linex1 (Slettet)
Vil gerne have hjælp til at regne til log(log x) ? Har ingen idé om hvordan dette gøres

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

log(log x) = 2

log x = 10^2

x = 10^10^2

x = 10^100

Svar #2
26. januar 2007 af Linex1 (Slettet)

Jeg siger mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. januar 2007 af Mark-N (Slettet)

#1: Hvorfor giver det 2?

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#3.
Jf. titlen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

...jeg får ud fra, at det er det som står i titlen som skal isoleres.

Skriv et svar til: Log(log x) = 2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.