Matematik
Måne beregning
27. januar 2007 af
Anne_Khatrine (Slettet)
Hey er der ikke nogle der vil være sød at hjælpe mig med den her opgave:
Månen kredser om jorden i en ellipseformet bane. Når månen er tættest på jorden, er afstanden 363300km. Når månen er længst væk fra jorden, er aftsanden 405500km.
1)Hvor mange procent er den største afstand større end den mindste.
2)Hvor mage procent er den mindste afstand mindre end den største.
Månen kredser om jorden i en ellipseformet bane. Når månen er tættest på jorden, er afstanden 363300km. Når månen er længst væk fra jorden, er aftsanden 405500km.
1)Hvor mange procent er den største afstand større end den mindste.
2)Hvor mage procent er den mindste afstand mindre end den største.
Svar #1
27. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
A = 405500 km
B = 363300 km
1)
Benyt:
(A - B)/B = %
2)
Benyt:
(A - B)/A = %
B = 363300 km
1)
Benyt:
(A - B)/B = %
2)
Benyt:
(A - B)/A = %
Skriv et svar til: Måne beregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
