Matematik
(12+x)^3=1000 Hvordan løses den?
28. januar 2007 af
corazón (Slettet)
(12+x)^3=1000 Hvordan løses den ligning? Jeg har prøvet forskellige ting, men intet virker..
Svar #1
28. januar 2007 af Jerslev
#0: (12+x)³=1000 <=>
12+x = kubikrod (1000) <=>
x = 10-12 <=> x = -2
12+x = kubikrod (1000) <=>
x = 10-12 <=> x = -2
- - -
mvh
Jerslev
Svar #2
28. januar 2007 af corazón (Slettet)
Ahhh havde prøvet noget i den retning.. Men mange tak for hjælpen
Skriv et svar til: (12+x)^3=1000 Hvordan løses den?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.