Debat

Engelsk på B - HF

18. marts 2004 af netmusen (Slettet)
Jeg skal begynde på vuc, hvor de har en HF pakke, der henvender sig til dem der vil ind på sygeplejeskolen. Men jeg blev noget skræmt da jeg læst at der er engelsk på B niv jeg har dog haft engelsk på c men mit problem er det mundtlige det er ikke lige min stærke side. Det skriftlige kan jeg hente nogle ok karakter på c fik jeg 8 i det skriftlige.
Det som skræmmer mig mest er den mundtlige eksamen… er der nogen der har haft engelsk på HF der ved om den mundtlige eksamen er hård.

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2004 af Katrine (Slettet)

Nu har jeg ikke haft det på HF, men jeg havde eng A på gym. Og det synes jeg ikke var så hårdt. Men nu får du vel også et helt år til at genoptræne dit engelsk i og derved forberede dig til den mundtlige eksamen. Så jeg tror nu ikke, at du skal være bange.
Jeg har før haft et enkeltfag på VUC og min oplevelse af det var, at læreren er god til at tage hånd om de enkelte elever.

Brugbart svar (1)

Svar #2
18. marts 2004 af D@nni (Slettet)

Personligt har jeg altid været ok til engelsk, men efter en måneds tid i USA, fik jeg ligsom en bedre accent og et meget større ordforråd. Og derefter klaret mig meget bedre til mundtlig engelsk..
Så hvis du har mulighed for at komme til et engelsk talende land for en kort tid, så vil det være dér du klart kan lære mest...

Brugbart svar (1)

Svar #3
08. april 2004 af Laila (Slettet)


Jeg har taget både B og A niveau på HF og jeg synes ikke du skal bekymre dig...niveauet på B er ikke slemt...folk kommer jo med mange forskellige forudsætninger og det bliver der som regel taget hensyn til.
Iøvrigt er det en forudsætning at have B niveau i engelsk for at blive optaget på sygeplejerskeskolen, så du slipper ikke for faget hvis det er den vej du vil.

Brugbart svar (1)

Svar #4
08. april 2004 af julletulle (Slettet)

held og lykke

Brugbart svar (1)

Svar #5
10. april 2004 af EpoLulu (Slettet)

Hvis du ikke har mulighed for at komme til et engelsk talende land, kan det være en god idé at låne engelske lydbånd på biblioteket. I et par måneder hørte jeg engelske ekstemporaltekster på min diskman hver morgen på vej til skole - det hjalp gevaldigt.

Brugbart svar (1)

Svar #6
24. maj 2004 af Mokkasmølf (Slettet)

Jeg har engelsk på B-niv. Det er ikke så slemt. Som sagt bliver der taget hensyn til de forskellige forudsætninger, som eleverne kommer med ;) Afsted med dig...

Skriv et svar til: Engelsk på B - HF

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.