Matematik
ligning.
30. januar 2007 af
Alcone (Slettet)
Hej,
Nogen der kan hjælpe mig med at løse en ligning?
Kan ik rigtig komme videre end hertil:
17 = (t+2)^2 + (2t-3)^2
17 = 5*t^2 - 8t + 13
Nogen der kan hjælpe mig med at løse en ligning?
Kan ik rigtig komme videre end hertil:
17 = (t+2)^2 + (2t-3)^2
17 = 5*t^2 - 8t + 13
Svar #1
30. januar 2007 af Molle- (Slettet)
ja den nederste er jo bare en andengradsligning:
5t^2-8t-4=0
5t^2-8t-4=0
Skriv et svar til: ligning.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
