Matematik

Find skæringspunkt mellem 2 ligninger i rummet

31. januar 2007 af Merit-HB (Slettet)
Min opgave lyder:

I et koordinatsystem i rummet er to linjer l1 og l2 bestemt ved

l1: (x,y,z)=(1,-3,2)+t(1,-2,0), t element i Reelle tal

l2: (x,y,z)= (2,5,-3)+s(3,4,-5)

gør rede for at l1 og l2 skærer hinanden i punktet S(-1,1,2)
-


Bud: Begyndte først at løse ligningen for at finde ud af hvornår de to ligninger var lige hinanden. Dvs. jeg udregnede to ligninger med to ubekendte. Jeg har så fundet t = -1 og s = -2

men kom til at spekulere på hvordan kommer jeg så videre her, skal jeg overhovedet bruge det

Svar #1
31. januar 2007 af Merit-HB (Slettet)

beklager double posten her, aner simpelthen ikke hvad der skete.

Hvis en moderator/admin ser det her er i velkomne til at slette en

Skriv et svar til: Find skæringspunkt mellem 2 ligninger i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.