Matematik
Udregn selv sin, cos og tan
01. februar 2007 af
shafh (Slettet)
Hej.
Findes der en metode hvorpå jeg selv kan udregne sin, cos og tan ved en bestemt vinkel. Udover at tegne den og måle selvfølgelig?
Findes der en metode hvorpå jeg selv kan udregne sin, cos og tan ved en bestemt vinkel. Udover at tegne den og måle selvfølgelig?
Svar #1
01. februar 2007 af -Zeta- (Slettet)
v = sin^(-1)(a)
v = cos^(-1)(a)
v = tan^(-1)(a)
Hvor v er vinklen og a er værdien for hhv. sin, cos & tan.
v = cos^(-1)(a)
v = tan^(-1)(a)
Hvor v er vinklen og a er værdien for hhv. sin, cos & tan.
Svar #2
01. februar 2007 af -Zeta- (Slettet)
#1.
Argh. Det skal være:
a = sin(v)
a = cos(v)
a = tan(v)
Hvor v er vinklen og a er værdien for hhv. sin, cos & tan.
Argh. Det skal være:
a = sin(v)
a = cos(v)
a = tan(v)
Hvor v er vinklen og a er værdien for hhv. sin, cos & tan.
Skriv et svar til: Udregn selv sin, cos og tan
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
