Matematik
Ligninger?
04. februar 2007 af
Supervision (Slettet)
Hvordan løser jeg disse ligninger hér ved beregninger:
1) log(2-3x)=In(e^3) ?
2) 2^(3x-1)=200
Jeg har ikke rigtig været god til det!
1) log(2-3x)=In(e^3) ?
2) 2^(3x-1)=200
Jeg har ikke rigtig været god til det!
Svar #1
04. februar 2007 af apandersen (Slettet)
1) Husk at ln(e^x)=x og at 10^(log(x))=x
2) Tag log på begge sider og begynd at isolere x.
2) Tag log på begge sider og begynd at isolere x.
Skriv et svar til: Ligninger?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
