Matematik

en trekant

04. februar 2007 af white_angel (Slettet)
I trekant ABC er vinkel A= 58, højden hb= 7,4 og medianen mb=8,1 . Beregn de ukendte stykker i hver af de mulige trekanter.


Hjælp! !

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Start med at beregne AB i den retvinklede trekant ABH.
Derefter kan du regne i trekant ABM.
(Du skal selv regne ud hvad H og M er...)

Svar #2
04. februar 2007 af white_angel (Slettet)

jeg ved ikke hvordan jeg skal tegne trakanten , kan du ikke hjælpe mig med det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Ved du hvad en højde er?
Ved du hvad en median er?

Skriv et svar til: en trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.