Matematik

Ligning

05. februar 2007 af Hollywoodstar (Slettet)
Hej

Jeg skal løse den her ligning uden hjælpe midler:

f(x) = x^3-4x

f(x) afgrænser sammen med førsteaksen en punktmængde, der har et areal.

Skal bestemme arealet.

Jeg skal først løse ligning x^3-4x = 0, dermed får jeg 3 x værdier. Jeg ved ikke hvordan man løser en tredjegradsligning pr. håndkraft?

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2007 af dnadan (Slettet)

x^3-4x = x(x^2-4)
måske kan dette give dig et hint;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2007 af allan_sim

#0.
Brug nulreglen ved at sætte x uden for parentes.

Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

"Jeg skal løse den her ligning uden hjælpe midler:"

Og studieportalen er ikke et hjælpemiddel?? :$

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. februar 2007 af DanielPetersen (Slettet)

Du skal ikke brokke dig.

Skriv et svar til: Ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.