Matematik
Polynomiers division - driver mig snart til vanvid
05. februar 2007 af
corazón (Slettet)
Hvad er det jeg gør forkert?!?! Jeg er blevet så frustreret over denne opgave :(
p(x) = (x^3 - 11x^2 + 15 + 27 = (mit resultat) x^2+14x-42
Og hvis man laver kontrol, så passer det ikke...
Mit andet resultat er (ja det er crazy, men har prøvet lidt af hvert): x^2 + 24x - 30
Mellemregninger skal jeg skrive ind i word, det er for besværligt og for forvirrende herinde...
BUT HELP PLEASE :-/
p(x) = (x^3 - 11x^2 + 15 + 27 = (mit resultat) x^2+14x-42
Og hvis man laver kontrol, så passer det ikke...
Mit andet resultat er (ja det er crazy, men har prøvet lidt af hvert): x^2 + 24x - 30
Mellemregninger skal jeg skrive ind i word, det er for besværligt og for forvirrende herinde...
BUT HELP PLEASE :-/
Skriv et svar til: Polynomiers division - driver mig snart til vanvid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
