Matematik
Opstil funktionsudtryk
06. februar 2007 af
blub (Slettet)
Hejsa, jeg har fået stillet denne opgave og jeg behøver lidt hjælp til at komme igang. Kan nogen yde assistance? :-)
TEORI:
Hovedkablet BMC
Kurven BMC er en del af en parabel med toppunkt i M.
Kote (højde over havoverfladen) ved bromidte, svarende til x = 0 (se det indlagte koordinat-system) er y = 74 meter.
Kurven har pilhøjde f =1/9•L, målt over spændvidden/bredden mellem pylonerne L. Ved pilhøjde forstår man forskellen mellem største og mindste funktionsværdi.
OPGAVE:
Opstil funktionsudtrykket for hovedkablet BMC. Angiv både definitions- og værdimængde.
Alt hjælp er velkommen,
Mange tak
TEORI:
Hovedkablet BMC
Kurven BMC er en del af en parabel med toppunkt i M.
Kote (højde over havoverfladen) ved bromidte, svarende til x = 0 (se det indlagte koordinat-system) er y = 74 meter.
Kurven har pilhøjde f =1/9•L, målt over spændvidden/bredden mellem pylonerne L. Ved pilhøjde forstår man forskellen mellem største og mindste funktionsværdi.
OPGAVE:
Opstil funktionsudtrykket for hovedkablet BMC. Angiv både definitions- og værdimængde.
Alt hjælp er velkommen,
Mange tak
Skriv et svar til: Opstil funktionsudtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
