Matematik
Equations with separable Variables
06. februar 2007 af
stræber-pigen (Slettet)
Hvordan løser jeg ligningen
y' = (y^2 ) -1
På forhånd tak!
y' = (y^2 ) -1
På forhånd tak!
Svar #2
06. februar 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Den skal afleveres i morgen. Er der ingen, der vil hjælpe mig? ...
Svar #3
06. februar 2007 af sontas (Slettet)
dy/dx = y^2 - 1 prøv at brug seperation af de variable. ("gang" dx over og isoler, således at du har noget med y'erne på den ene side og x'erne på den anden).
Skriv et svar til: Equations with separable Variables
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
