Matematik
Rektangel ABCD! 3.001
06. februar 2007 af
Eleven17 (Slettet)
Arghhh, jeg kan ikke huske hvordan jeg løser sådan en opgave? Opgaven er 3.001 !!!!!
Figuren viser et rektangel ABCD, hvor AB = 9,12.
Punktet E ligger på DC, således at det for trekant ABE gælder, at vinkel E = 110 grader og AE = 4,52.
M er midtpunktet af siden AB.
- Beregn vinkel B i trekant ABE samt længden af siden EC?
- Beregn også EM og EC ?
HJÆLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP MIG!
Figuren viser et rektangel ABCD, hvor AB = 9,12.
Punktet E ligger på DC, således at det for trekant ABE gælder, at vinkel E = 110 grader og AE = 4,52.
M er midtpunktet af siden AB.
- Beregn vinkel B i trekant ABE samt længden af siden EC?
- Beregn også EM og EC ?
HJÆLPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP MIG!
Svar #2
06. februar 2007 af what11 (Slettet)
Der er en del tid siden jeg sidst havde emd det her opgaver at gøre, men i første til at finde B, skal du nok bruge cosinus relationen. Når du har B, finder du A, og laver trekanten AEC, hvor vinklerne i den trekant er C = 90, A = 90 - vinklen fra før og du kender statdig længden AE.
Du gøre noget lignende i den næste opgave, hvos du opdeler i trekanter og bruger sinus eller cosinus relationen.
Du gøre noget lignende i den næste opgave, hvos du opdeler i trekanter og bruger sinus eller cosinus relationen.
Skriv et svar til: Rektangel ABCD! 3.001
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
