Fysik
Fysik - gaskonstanten ? Hilfe fra et fysik-geni!
06. februar 2007 af
corazón (Slettet)
Jeg er i tvivl om hvad det er, der bliver spurgt om i min opgave:
Gaskonstanten
Man ser sommetider gaskonstanten udtrykt i enhederne
L*atm L*bar
-------- Eller -------
mol * K mol*K
Hvad bliver gaskonstanten udtrykt med disse enheder?
Jeg ved at den "normale" gaskonstant enhed som jeg i hvert fald har set blive brugt hedder:
Pa*m^3
8,31447 -------
mol*k
Men hvad mener de med spørgsmålet?
Gaskonstanten
Man ser sommetider gaskonstanten udtrykt i enhederne
L*atm L*bar
-------- Eller -------
mol * K mol*K
Hvad bliver gaskonstanten udtrykt med disse enheder?
Jeg ved at den "normale" gaskonstant enhed som jeg i hvert fald har set blive brugt hedder:
Pa*m^3
8,31447 -------
mol*k
Men hvad mener de med spørgsmålet?
Svar #1
06. februar 2007 af corazón (Slettet)
Hov det ser ikke så pænt ud
Men der skulle stå
L*atm
-----
mol*k
Eller
L*bar
-----
mol*k
Men der skulle stå
L*atm
-----
mol*k
Eller
L*bar
-----
mol*k
Svar #2
06. februar 2007 af sapiens (Slettet)
ok... de fors. gaskonstanter har forskellige enheder OG værdier.
1 bar = 10^-5 Pa og 1 atm = 1,013 bar
prøv at se om du kan bruge det til noget...
1 bar = 10^-5 Pa og 1 atm = 1,013 bar
prøv at se om du kan bruge det til noget...
Skriv et svar til: Fysik - gaskonstanten ? Hilfe fra et fysik-geni!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
