Fysik
Bølgelængde omregning
06. februar 2007 af
Am0k (Slettet)
Godaften!
Jeg sidder med en fysikrapport hvor man skal beregne bølgelængden for en laser.
Jeg har brugt et gitter med 300linier/cm, og det har en gitterkonstant på: d = 3,33*10^-5 m.
Jeg har så senere norteret d = 1,667*10^3nm.
Hvordan har jeg fået den omregnet til det?
På forhånd tak
Jeg sidder med en fysikrapport hvor man skal beregne bølgelængden for en laser.
Jeg har brugt et gitter med 300linier/cm, og det har en gitterkonstant på: d = 3,33*10^-5 m.
Jeg har så senere norteret d = 1,667*10^3nm.
Hvordan har jeg fået den omregnet til det?
På forhånd tak
Skriv et svar til: Bølgelængde omregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
