Matematik
Hvad er K ??! HELP!
07. februar 2007 af
Izabella (Slettet)
Jeg har prøvet at "lege" lidt med denne her opgave, men er ikke kommet frem til en løsning. Lyder således:
Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne
m: 3x-4y=2 og n: kx+7y=12 skal være parallelle?
Jeg håber virkelig nogle kan hjælpe.. r lidt lost!
På forhånd tak.
Hvilken værdi skal tallet k have, hvis linjerne m og n med ligningerne
m: 3x-4y=2 og n: kx+7y=12 skal være parallelle?
Jeg håber virkelig nogle kan hjælpe.. r lidt lost!
På forhånd tak.
Svar #3
07. februar 2007 af sigmund (Slettet)
#0,
Du skal finde konstanten k, således at linjerne m og n er parallelle. Det gøres lettest ved først at isolere y i de to ligninger, og siden sætte k lig det der står foran x (koefficienten til x) efter du har isoleret y i m's ligning.
Du skal finde konstanten k, således at linjerne m og n er parallelle. Det gøres lettest ved først at isolere y i de to ligninger, og siden sætte k lig det der står foran x (koefficienten til x) efter du har isoleret y i m's ligning.
Skriv et svar til: Hvad er K ??! HELP!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
