Matematik

Sammensatte funktioner i MATEMATIK!?!!

07. februar 2007 af corazón (Slettet)
Sammensatte funktioner.. Jeg er HELT LOST! Virkelig ikke et stort matematik-geni.. Men døm mig ikke på det, for jeg kan en masse andet... Please Help ME :)

Se linket http://peecee.dk/?id=27419

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. februar 2007 af eightx2 (Slettet)

Du har jo selv skrevet, at man ikke kan tage kvadratroden af et negativt tal (for x € R), så du har sådan set næsten selv svaret.

Dm(f(g(x))) = [0;inf[

Hvad er Dm(g(f(x))) så? Hvis det under kvadratrodstegnet ikke må være mindre end 0?

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. februar 2007 af mathon

se kommentarer
http://peecee.dk/?id=27456

Svar #3
08. februar 2007 af corazón (Slettet)

okay så ... Hvad betyder inf - uendeligt?
Og hvad betyder R/R_?

Brugbart svar (0)

Svar #4
08. februar 2007 af mathon

inf = infimum = det største undertal

R/R_ = mængden R fraregnet de NEGATIVE tal i R

Skriv et svar til: Sammensatte funktioner i MATEMATIK!?!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.