Matematik
omskrivning af matematisk udtryk
10. februar 2007 af
jeghejdig (Slettet)
Jeg sidder med et udtryk, jeg skal have omskrevet til et givent udtryk.. jeg kan bare ikke gennemskue hvordan, så vær sød at hjælpe, hvis du kan (:
Dette udtryk:
x^2+b*x-c*b=0
Skal blive til:
x=(b/2)*((kvadratroden af(1+(4*c/b))-1)
Dette udtryk:
x^2+b*x-c*b=0
Skal blive til:
x=(b/2)*((kvadratroden af(1+(4*c/b))-1)
Skriv et svar til: omskrivning af matematisk udtryk
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
