Matematik
funktion, HJÆLP
11. februar 2007 af
bjerring (Slettet)
funktionen er givet ved f(x)=x^3+kx-2x+5, hvor k er et reelt tal. Der oplyses at f har en lokalt minimum i x=1
Bestem tallet k.
(var syg da der blev undervist i det så forstår ikke hvad jeg skal gøre)
håber nogen kan hjælpe da alle mine hjemmeopgaver har noget med dette at gøre.
Bestem tallet k.
(var syg da der blev undervist i det så forstår ikke hvad jeg skal gøre)
håber nogen kan hjælpe da alle mine hjemmeopgaver har noget med dette at gøre.
Svar #1
11. februar 2007 af iB (Slettet)
"Der oplyses at f har en lokalt minimum i x=1"
Oversat betyder det, at f'(1)=0. Hvis du finder f', kan du derfor bestemme k.
Oversat betyder det, at f'(1)=0. Hvis du finder f', kan du derfor bestemme k.
Skriv et svar til: funktion, HJÆLP
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
