Matematik
Hjælp til ligninger ?
17. februar 2007 af
Babeacius (Slettet)
Jeg har regnet på disse to ligning nogen gange, men kan ikk få det rigtige ;/
HJÆLP:
5^x=487
&
65*0,02504=0,005048
HJÆLP:
5^x=487
&
65*0,02504=0,005048
Svar #2
17. februar 2007 af Babeacius (Slettet)
#1
Undskyld den nederste ligning skulle lyde sådan:
65*0,02504^x=0,005048
Undskyld den nederste ligning skulle lyde sådan:
65*0,02504^x=0,005048
Skriv et svar til: Hjælp til ligninger ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
