Matematik
Trigonomiske funktioner - sinus cosinus
20. februar 2007 af
corazón (Slettet)
Jeg skal skitsere graferne for funktionerne, hvorefter jeg skal angive amplitude og periode for hver graf (bortset fra tangens da den ikke har nogen amplitude)
Dernæst skal jeg også skrive om graferne er er forskudte..
Problemet er at jeg ikke var der den dag det blev gennemgået, da jeg var syg, og jeg har læst meget om det i bogen uden helt at fatte det, da der ikke er noget entydigt svar...
F1=3*sin(x)+1 Her er 3 vel amplituden og +1 ved jeg ikke hvad er.. Og x burde gerne enten at være skæring med x-aksen eller forskydning?
F2= sin(2x)-4 Det betyder vel bare at amplituden er 1? Og periodelængden er 2pi
F3=2*cos(10x) Her er amplituden 2 og periodelængen 2/10=1/5 (en femtedel pi)
F4=0,5*cos(x+pi/2) - Ved ikke hvordan jeg skal forklare det i parentesen? Er det ikke en forskydning, men hvordan
?
F5=tan(x) + 2 ?
Dernæst skal jeg også skrive om graferne er er forskudte..
Problemet er at jeg ikke var der den dag det blev gennemgået, da jeg var syg, og jeg har læst meget om det i bogen uden helt at fatte det, da der ikke er noget entydigt svar...
F1=3*sin(x)+1 Her er 3 vel amplituden og +1 ved jeg ikke hvad er.. Og x burde gerne enten at være skæring med x-aksen eller forskydning?
F2= sin(2x)-4 Det betyder vel bare at amplituden er 1? Og periodelængden er 2pi
F3=2*cos(10x) Her er amplituden 2 og periodelængen 2/10=1/5 (en femtedel pi)
F4=0,5*cos(x+pi/2) - Ved ikke hvordan jeg skal forklare det i parentesen? Er det ikke en forskydning, men hvordan
?
F5=tan(x) + 2 ?
Skriv et svar til: Trigonomiske funktioner - sinus cosinus
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
