Matematik
Geomatri: Længden af siden AB
21. februar 2007 af
nour-nur (Slettet)
HJÆLP:
Jeg sidder med en aflevering med opgaven:
Cos(A)=cos(B)=0,5 og |AC|=10
Jeg skal nu beregne længden af siden AB....? hvordan gør man ?
Jeg sidder med en aflevering med opgaven:
Cos(A)=cos(B)=0,5 og |AC|=10
Jeg skal nu beregne længden af siden AB....? hvordan gør man ?
Svar #1
21. februar 2007 af Otzen (Slettet)
hvis du har MAT (og så niveauet) - bøgerne, er der nogen fantastiske lyserøde sider, hvor du kan se fremgangsmåden
Svar #3
21. februar 2007 af Shase (Slettet)
# 1 henviser til de sider som forklare Phytogoras sætning: a^2+b^2=c^2
Skriv et svar til: Geomatri: Længden af siden AB
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
