Matematik

Hjælp til 2.g opgave om rusmidler .. HASTER LIDT HAR KUN 4 dage at skrive i!!!!

21. februar 2007 af tlpsnaptun (Slettet)
Opgaven handlerom rusmidler,vi har ikke fået nogle oplysninger.
opgaven lyder : Lav formler og matematiske beskrivelser af alkoholprocenter? hvadskal jeg svare eller skrive her??

Svar #1
21. februar 2007 af tlpsnaptun (Slettet)

en rettelse, opgaven lyder sådan her : lave formler og matematiske beskrivelser af beregning af alkoholprocenter??

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2007 af protein30 (Slettet)

find noget om Alkoholprocenter og udregn, hvor meget der skal til at være fuld? eller hvad kan bevirkning af alkohol gør ved en formel..?

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2007 af Shase (Slettet)

Kroppen forbrænder 1 genstand på (kropsvægt i kg / 100) timer.

En genstand er 0,25 promille, eller 0,025 %

en genstand øl = 12g alkohol
en genstand vin = 10g alkohol
en genstand spiritus = 8g alkohol


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2007 af Shase (Slettet)

forbrændingen er 100/kropsvægti kg i timer...

men er i tvivl om den er helt rigtig... Søg evt på forummet. Har sæt en del tråde om emnet.

Svar #5
22. februar 2007 af tlpsnaptun (Slettet)

hejsa har ikk rigtig kunen finde noget omd et..og er gåret lidt u stå, jeg er ikk så skrap til det med matematik, håber der en der kan hjæpe mig,-.. forstod ikk rigtig det svar jeg fik,men detvarsødt afdig at prøve..

Skriv et svar til: Hjælp til 2.g opgave om rusmidler .. HASTER LIDT HAR KUN 4 dage at skrive i!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.