Matematik
vektor + bestem en funktion
21. februar 2007 af
mariaklara (Slettet)
hej.. håber kan hjælpe, har brug for hjælp til to opgaver
http://peecee.dk/?id=30054
hej.. håber kan hjælpe, har brug for hjælp til to opgaver
http://peecee.dk/?id=30054
Svar #1
21. februar 2007 af ibibib (Slettet)
1.020 Da h'=f er h en stamfunktion til f
S f dx = [h] = 48-6 = 42.
S f dx = [h] = 48-6 = 42.
Svar #2
21. februar 2007 af ibibib (Slettet)
1.023
|a| = sqrt(17) =>
a^2 = 17 <=>
(t+2)^2+(2t-3)^2 = 17 <=>
osv.
|a| = sqrt(17) =>
a^2 = 17 <=>
(t+2)^2+(2t-3)^2 = 17 <=>
osv.
Skriv et svar til: vektor + bestem en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
