Andre fag

Uhyggen breder sig.....

21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)
Hejsa.

Vil dele noget forum som jeg faldt over på en anden debat.


1) New York City har 11 bogstaver

2) Afghanistan har 11 bogstaver

3) Ramsin Yuseb (Terroristen som truede med at ødelægge Twin Towers
i 1993) har 11 bogstaver

4) George W Bush har 11 bogstaver

Dette kunne have været ren tilfældigt, men det bliver mere
interessant:

1. New York er den 11. stat

2. Fly 11 havde 92 passagere ( 9 + 2 = 11)

3. Fly nummer 77 som også ramte Twin Towers, havde 65 passagere (6 + 5 = 11)

4) Tragedien skete 11. september, eller også kendt som 9/11 ( 9 + 1 + 1 = 11)

5) Datoen er lig "US emergency services" telefonnummer 911 ( 9 + 1 + 1 = 11)


Fortsat tilfældighed? læs videre...

1) Totalt antal ofre på flyene som styrtede ned var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11. september er den 254. dag i året ( 2 + 5 + 4 = 11)

3) Bombningen i Madrid skete 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)

4) Tragedien i Madrid skete 911 dage efter Twin Towers tragedien.

Nu kommer noget som er endnu mærkeligere:

Det mest kendte symbol for USA, efter Stars & Stripes, er ørnen.
Følgende vers er taget fra Islams mest
hellige bog, Koranen:

"For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome
Eagle.
The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah
and while some of the people trembled in despair still more rejoiced:
For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there
was peace."


Det var vers nummer 9.11 i Koranen.


Tror du stadig det er en ren tilfældighed? Prøv dette og check hvad du føler bagefter:


Åbn Microsoft Word og gør følgende:


1. Skriv med store bogstaver: Q33 NY. Dette er fly-nummeret på det
første fly som ramte Twin Towers.


2. Marker Q33 NY

3. Ændr størrelse til 48


4. Ændr skrifttypen til WINDINGS (Evt. WINDINGS
1)

SKRÆMMENDE!

Så kommer der så et fly og 2 tårne og et dødningehoved og israels flag frem.. Prøv selv i WORD!`?"



Svar #1
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

Dele noget med forum, selvfølgelig.

Brugbart svar (0)

Svar #2
21. februar 2007 af allan_sim

#0.
Hvor er alle de konspirationsteorier dog tåbelige. Du kan jo starte med at læse lidt her:

http://www.hoax-slayer.com/wingdings-911.html

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2007 af hiat (Slettet)

Der er helt sikkert nogen, der får et kick ud af det der. For os andre er det bare god underholdning! :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
21. februar 2007 af Kokosmarie (Slettet)

Mærkeligt? Eller..? Er du sikker på, at fakta er rigtige? At flyet havde nummeret Q33 NY, hvor mange passagerer, der var ombord, hvor mange, der døde?

Svar #5
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#2
Jeg havde det jo nok på fornemmelsen.
Men hellere end at ødelægge mysteriet, ville jeg leve i fantasiens naive land. Det er da sygt at afvise alt det sjove med kedelig fakta. Ding dong :)

Brugbart svar (0)

Svar #6
21. februar 2007 af Marcus (Slettet)

suk...

Svar #7
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#4
Det var ikke meningen, at du skulle tage det seriøst. Det er humor.

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. februar 2007 af allan_sim

#5.
Jeg er ikke sikker på, at folk der var i New York den pågældende dag, synes det er særligt underholdende. Det gælder i hvert fald mig.

Brugbart svar (0)

Svar #9
21. februar 2007 af Dunnar (Slettet)

Ak ja, hvis man vil finde sammenhænge så værsgod, men er det virkeligt nødvendigt at poste dem her?

Svar #10
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#5
Nej, så hellere græde sig i søvn.
Jeg har da også følelser i den forbindelse, men folk i USA er nok temmelig ligeglade med et dansk forum. Desuden mener jeg ikke at man bør tabuisere og fastholde emner fordi de er sørgelige. Må man ikke udvikle sig og komme videre i livet? Jeg kan da godt joke om min latterlige døde ven og tage pis på hende, selv om jeg er ked af, at hun er død. Er det også forbudt?

Brugbart svar (0)

Svar #11
21. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

#0 hvor meget har du selv undersøgt inden?

Det med flynummeret i windings er en gammel skrøne, som også er sendt som spam mail til mange godtroende personer.

Da jeg selv fik den mail for nogle år siden (og flere gange efterfølgende) slog jeg det op på google, og fandt en side, hvor de med en reference fra selskabet skrev, at det ikke er gyldigt flynummer men en busrute til LaGuardia Airport. Desværre kan jeg ikke finde siden igen, men du kan se lidt af emnet her: http://911review.org/Sept11Wiki/Q33ny.shtml

Og så en anden side af sagen: Hvorfor dog blive ved med at kører i det samme? Det er over 5 år siden, og selvfølgelig er det ikke noget man bare glemmer, men at hænge fast i det er heller ikke en vej væk fra det.

Brugbart svar (0)

Svar #12
21. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Hovsa ikke med reference fra selskabet, men til selskabet

Brugbart svar (0)

Svar #13
21. februar 2007 af allan_sim

#10.
Jeg har ikke sagt, at det var forbudt. Blot at det nok ikke var særligt underholdende for dem, der var tilstede - inklusive mig.

Der er jo en mellemvej. Ikke at sørge over det skete er jo ikke det samme som at gøre grin med det.

Og så gider jeg i øvrigt ikke kommentere mere på det - min mening turde være klar.

Svar #14
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#11
Jeg har overhovedet ikke checket det, fordi jeg anså det som en selvfølge, at det var konstrueret, men jeg syntes det var umiddelbart grineren.
Jeg hænger som sagt ikke fast i det, men synes blot at det var fængende. Ligesom julefilm.

Hvorfor så ophidsede over min omtale af emnet allesammen. Er alting Jer helligt? Jeg søger ikke min frelse i skyldbetonet opførsel.
Nu er det jo ikke ligefrem sådan, at jeg tager gas på jøderne vel?

Svar #15
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#13
Det gør mig ondt, at du var tilstede på sådan en forfærdelig dag. Hvis du derved har et anderledes forhold til sagen end mig, der kun har været på afstand af det, så kan jeg godt forstå at min distance irriterer dig.
Jeg synes ikke at det er fedt på nogen måde, men mener stadig, at man skal kunne grine lidt af smerten for at lægge den bag sig.

Brugbart svar (0)

Svar #16
21. februar 2007 af SomeOneMore (Slettet)

Appropos det at du 'joker' med emnet er måske sjovt nok i sig selv, men at du tager en meget omdiskuteret konspirationsteori, som har bredt sig verdenen rundt, kan jeg dog ikke se det sjove i, da konspirationsteorierne er lavet med henblik på at fastlægge en syndebuk. Idet du poster #0, er du med til at udbrede en konspirationsteori, det giver den amerikanske regering selv skylden for hændelsen (eftersom folk anvender konspirationsteorierne direkte/indirekte til at beskylde en syndebuk for at burde vide/vidste det på forhånd, men ikke at gøre noget).

Det er aldrig sjovt at blive dømt for noget man ikke har gjort, og det er hvad konspirationsteorierne tilskynder.

Og det er altid nemmere er være bagklog (hvis det var så simpelt at se, hvorfor så først offentliggøre tallende EFTER hendelsen?)...

Brugbart svar (0)

Svar #17
21. februar 2007 af allan_sim

#15.
Der er ingen grund til at psykologisere mig. Jeg har et helt afklaret forhold til den dag og går ikke rundt og svælger i smerte derover - det er livet for kort til. Jeg har blot konstateret, at jeg finder søgen efter konspirationsteorier - om den så er ment i sjov som i dette tilfælde, eller om den er ment i ramme alvor - absurd og plat.

Svar #18
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#16
Jeg tror altså, at du undervurderer folks intellektuelle formåen, hvis du mener at man påvirkes i den grad.
Jeg har ikke mødt den som mail, så for mig var det ikke en oldgammel nyhed.

#17
Jeg forsøgte skam bare at være venlig, men det vil jeg så undlade en anden gang, hvis du finder det nedsættende.

Desuden mener jeg, at det er altid sundt at stille spørgsmål til tingene. Selv om de måske viser sig ikke at holde i længden.

Brugbart svar (0)

Svar #19
21. februar 2007 af allan_sim

#18.
Godt ord igen. Jeg opfattede det såmænd ikke negativt. Jeg ville blot understrege, at mine indlæg ikke var at forstå som påvirket af følelser, men som en generel stillingtagen.

Anyways - meningerne er blevet luftet og livet fortsætter.

Svar #20
21. februar 2007 af eksamenshaj (Slettet)

#19

Okay, det ser jeg nu.

Ja.

Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.