Matematik
Vandrette tangenter
22. februar 2007 af
DiePrinzessin (Slettet)
Hej
Hvordan finder jeg uden brug af hjælpemidler de to vandrette tangenter til grafen f(x)=(x^2-3)*e^ ?
Tak
Hvordan finder jeg uden brug af hjælpemidler de to vandrette tangenter til grafen f(x)=(x^2-3)*e^ ?
Tak
Svar #1
22. februar 2007 af Nicklas.sk (Slettet)
1) hvad er e opløftet i?
2) du skal finde ud af hvor f'(x)=0, når du har fundet disse x-værdier, kaster du dem ind i f(x) og får deraf de vandrette tangenters placering på y-aksen, altså y=b, eftersom a=0, da tangenten er vandret.
2) du skal finde ud af hvor f'(x)=0, når du har fundet disse x-værdier, kaster du dem ind i f(x) og får deraf de vandrette tangenters placering på y-aksen, altså y=b, eftersom a=0, da tangenten er vandret.
Skriv et svar til: Vandrette tangenter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
