Matematik
ligning
23. februar 2007 af
thelife (Slettet)
hey
?-4,4 (2,9 – 8,1x) = 340,2 –6,7x
skal jeg ik gange i parentes altså
-4,4 *2,9=
-4,4 * 8,1x=
?-4,4 (2,9 – 8,1x) = 340,2 –6,7x
skal jeg ik gange i parentes altså
-4,4 *2,9=
-4,4 * 8,1x=
Svar #1
23. februar 2007 af mathon
-4,4 (2,9 – 8,1x) = 340,2 –6,7x
-4,4*2,9+4,4*8,1x = 340,2 –6,7x
så JO!!!
-4,4*2,9+4,4*8,1x = 340,2 –6,7x
så JO!!!
Svar #2
24. februar 2007 af thelife (Slettet)
ok
men skal der ike være minus isted for plus for du har skrevet plus
men skal der ike være minus isted for plus for du har skrevet plus
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
