Matematik
Vektorer
24. februar 2007 af
Misser (Slettet)
Hej... Er der nogle der kan hjælpe mig med følgende opgave, for jeg kan simpelthen ikke komme igang.
I et koordinatsystem i rummet er givet tre planer med ligningerne:
2x-y+2z = 3
3x+2y+z = 2
x-4y+3z = 4
Gør rede for at de tre planer har netop én linje fælles, og angiv en parameterfremstilling for denne.
På forhånd TAK
I et koordinatsystem i rummet er givet tre planer med ligningerne:
2x-y+2z = 3
3x+2y+z = 2
x-4y+3z = 4
Gør rede for at de tre planer har netop én linje fælles, og angiv en parameterfremstilling for denne.
På forhånd TAK
Svar #1
24. februar 2007 af ibibib (Slettet)
Bestem en parameterfremstilling for skæringslinjen mellem to af planerne og vis at den ligger i den tredje plan.
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
