Matematik

let diff. opg...

25. februar 2007 af nadia0 (Slettet)
Bliver dette ikke :
K(f)= 6^2+4*6
K´(f)=12+24
når man differenterer?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Nej, der er jo ikke noget f på højresiden så K'(f)=0.
Eller du har skrevet den forkert op...

Brugbart svar (0)

Svar #2
25. februar 2007 af dnadan (Slettet)

øøøh der mangler vist en variabel i din funktion..
Ellers har du skrevet noget forkert op...
Skriv hele opgaven, det gør det lettere for os andre...

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. februar 2007 af mathon

en konstant differentieret er lig med 0

du skulle sikkert have divideret et udtryk med variabel/(le), inden du satte talværdier ind for den eller disse!!!

Svar #4
25. februar 2007 af nadia0 (Slettet)

opg lyder således:

Lad f vare den mangde fisk, som fiskerne fanger. De fangede fisk kan salges til priser 6 per enhed. Fiskerivirksomheden har også nogle omkostninger til både og lon til fiskere m.m. Disse omkostninger afhanger af storrelsen af forurening fra stålvarket, jo mere forurening jo storre omkostninger har fiskeri virksomheden for at fange en goven mangde fisk.
Fiskerivirksomhedens omkostninger afhanger derfor både af hvor mange fisk, der skal fanges og hvor meget stålvarket forurener. Lad x vare storrelsen af forurening fra stålvarket.
Onkostninger er givet ved:

K_fisk(f)=f`2+x*f

opg 1: Opskriv regneforskriften for profitfunktionen, P_fisk(f), med storrelsen 4 af forurening.

mit svar:
K_fisk(f)=f`2+x*f <=>
K_fisk(f)=6^2+4*6

Svar #5
25. februar 2007 af nadia0 (Slettet)

SORRY.. jeg har opskrevet regneforskriften i opg 1..

det er opg 2 som lyder:
find den produktion, der giver fiskerivirksomheden den storste profit vha. differentialregning...

mit svar:
K_fisk(f)=f`2+x*f <=>
K_fisk(f)=6^2+4*6

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. februar 2007 af ibibib (Slettet)

Hvad betyder: f`2

Skriv et svar til: let diff. opg...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.