Matematik

temperatur

25. februar 2007 af barbie_girl (Slettet)
Sammenhængen mellem temperaturen t målt i C grader , og temperaturen F , målt i grader fahrenheit, er givet ved
F= 1,8 t + 32.

a) bestem et udtryk for trykket som funktion af temperaturen målt i grader fahrenheit .

Er der nogen der kan forklare mig hvad jeg skal gøre her?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. februar 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=31199


Svar #2
25. februar 2007 af barbie_girl (Slettet)

Hvad står n og R for?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2007 af mathon

n = antal mol gas

R = den universelle gaskonstant

Skriv et svar til: temperatur

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.