Matematik
funktion
26. februar 2007 af
suzan88 (Slettet)
hej:
vis at alle funktionerne:
fa(x)=ax/(x^2+1) hvor a ikk er 0
bestem tallet a, således at Vm(fa)=[-2;2]
???
vis at alle funktionerne:
fa(x)=ax/(x^2+1) hvor a ikk er 0
bestem tallet a, således at Vm(fa)=[-2;2]
???
Svar #1
26. februar 2007 af suzan88 (Slettet)
vis at alle funktionerne har lokale ekstrema i x=1 og x=-1
fa(x)=ax/(x^2+1) hvor a ikk er 0
bestem tallet a, således at Vm(fa)=[-2;2]
fa(x)=ax/(x^2+1) hvor a ikk er 0
bestem tallet a, således at Vm(fa)=[-2;2]
Svar #2
27. februar 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#1:
Tjek nedenstående side:
http://peecee.dk/?id=31449
Tjek nedenstående side:
http://peecee.dk/?id=31449
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
