Matematik
MAT! Cosinus GRAF - hilfe
28. februar 2007 af
corazón (Slettet)
Hejsa..
Når der står løs ligningen til cos(2x) = -0,4 og jeg så har løst ligningen og har fået {-0,991;0,991} hvordan skal jeg så tegne den?
Er det
Cos(2x) + 0,4 ?
Det at der står cos(2x) betyder det at der på en pi skal være en bue eller skal der være en halv?
Når der står løs ligningen til cos(2x) = -0,4 og jeg så har løst ligningen og har fået {-0,991;0,991} hvordan skal jeg så tegne den?
Er det
Cos(2x) + 0,4 ?
Det at der står cos(2x) betyder det at der på en pi skal være en bue eller skal der være en halv?
Svar #1
28. februar 2007 af Sentinox (Slettet)
Du har altså løst hvornår cos(2*x) skærer den rette linie y=-0.4, (I virkeligheden er der uendelig mange løsninger da cos(2*x) er periodisk!
Jeg ville personlig tegne to grafer, f1(x) = cos(2*x), og f2(x) = -0.4.
Jeg forstår ikke helt hvad du mener med dette:
"Det at der står cos(2x) betyder det at der på en pi skal være en bue eller skal der være en halv? "
cos(2*x) giver en halv så stor periode som cos(x), (altså afstanden mellem "toppene").
//Sentinox
Jeg ville personlig tegne to grafer, f1(x) = cos(2*x), og f2(x) = -0.4.
Jeg forstår ikke helt hvad du mener med dette:
"Det at der står cos(2x) betyder det at der på en pi skal være en bue eller skal der være en halv? "
cos(2*x) giver en halv så stor periode som cos(x), (altså afstanden mellem "toppene").
//Sentinox
Svar #2
28. februar 2007 af corazón (Slettet)
hehe ja okay det gav ikke helt mening..
Der står også at G = R og hvorefter min lærer har skrevet (Pas på periodelængden!)
Men kan man ikke bare lave en graf? Eller skal man overhovedet lave en.. Jeg tænkte bare at det giver lidt ekstra bonus hvis man gør det.. Siden hun har skrevet (pas på periodelængden!)?
Der står også at G = R og hvorefter min lærer har skrevet (Pas på periodelængden!)
Men kan man ikke bare lave en graf? Eller skal man overhovedet lave en.. Jeg tænkte bare at det giver lidt ekstra bonus hvis man gør det.. Siden hun har skrevet (pas på periodelængden!)?
Skriv et svar til: MAT! Cosinus GRAF - hilfe
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
