Matematik
Stykkevis lineær funktion
04. marts 2007 af
julie_girly (Slettet)
En stykkevis lineær funktion har forskriften
f(x) = bla. bla. bla. (som jeg ikke kan få skrevet ind)
En lineær funktion har forskriften
g(x) =-½x+1
Bestem de tal x, for hvilke det gælder, at f(x) = g(x)
Hjælp, jeg kan ikke huske hvordan den skal beregnes?
f(x) = bla. bla. bla. (som jeg ikke kan få skrevet ind)
En lineær funktion har forskriften
g(x) =-½x+1
Bestem de tal x, for hvilke det gælder, at f(x) = g(x)
Hjælp, jeg kan ikke huske hvordan den skal beregnes?
Svar #2
04. marts 2007 af julie_girly (Slettet)
Jamen.
x+4 for for x < 1
-2x+7 for 1 = x < 5
-3 fr x = 5
x+4 for for x < 1
-2x+7 for 1 = x < 5
-3 fr x = 5
Svar #3
04. marts 2007 af julie_girly (Slettet)
Jeg forstår bare ikke denne sætning:
Bestem de tal x, for hvilke det gælder, at f(x) = g(x)
Bestem de tal x, for hvilke det gælder, at f(x) = g(x)
Svar #6
05. marts 2007 af julie_girly (Slettet)
Hvor mange af punkterne skal lukkes, når den tegnes ind?
Skriv et svar til: Stykkevis lineær funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
