Matematik
Opgaver, komplekse tal
04. marts 2007 af
MrJonas (Slettet)
Z = a+ib
1) løs: 2iz = 3+4i
2) løs: (1+i)*z+3=1-i
Løs vil sige at bestemme a og b.
Jeg kunne godt bruge noget hjælp, jeg har forsøgt forskellige ting, men kan ikke komme frem til noget fornuftigt
1) løs: 2iz = 3+4i
2) løs: (1+i)*z+3=1-i
Løs vil sige at bestemme a og b.
Jeg kunne godt bruge noget hjælp, jeg har forsøgt forskellige ting, men kan ikke komme frem til noget fornuftigt
Skriv et svar til: Opgaver, komplekse tal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
