Matematik
Funktioner
05. marts 2007 af
Callidus (Slettet)
Er der nogen, der kan hjælpe mig med to små opgaver?
-En funktion f er givet ved f(x)=ln(3x-4).
Bestem f'(x).
-En funktion f er givet ved f(x)=v(2x+1)
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(4,f(4)).
-En funktion f er givet ved f(x)=ln(3x-4).
Bestem f'(x).
-En funktion f er givet ved f(x)=v(2x+1)
Bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet P(4,f(4)).
Svar #1
05. marts 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Den første er en sammensat funktion og den anden er bare en helt almindelig lineær funktion, idet v jo blot er en konstant.
Den første er en sammensat funktion og den anden er bare en helt almindelig lineær funktion, idet v jo blot er en konstant.
Svar #3
05. marts 2007 af Callidus (Slettet)
Hov... v er ikke en konstant, det skulle have været en kvadratrodstegn, min fejl.
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
