Kemi
Kemi - halveringstiden
06. marts 2007 af
lalait (Slettet)
Hejsa
Da jeg skal til at finde halveringstiden for ibuprofen i denne opgave som kan findes på linket:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-1.pdf
Det er opgave 2 c) jeg snakker om.
Jeg finder hældningen/konstanten til = -0,00005
For at bestmme h.tiden sætter jeg den i formlen for T½=ln2)/k da det er en første ordens reaktion og får
-13862,94 hvilket jeg finder meget forkert. Håber i har tid til at finde fejlen.
Da jeg skal til at finde halveringstiden for ibuprofen i denne opgave som kan findes på linket:
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/2002/2002-10-1.pdf
Det er opgave 2 c) jeg snakker om.
Jeg finder hældningen/konstanten til = -0,00005
For at bestmme h.tiden sætter jeg den i formlen for T½=ln2)/k da det er en første ordens reaktion og får
-13862,94 hvilket jeg finder meget forkert. Håber i har tid til at finde fejlen.
Svar #1
06. marts 2007 af lalait (Slettet)
hvad er det jeg galt?? synes jeg gør det som det skal gøres.. hmmm...
Skriv et svar til: Kemi - halveringstiden
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
