Matematik
3 opgaver (små)
06. marts 2007 af
Sannaen (Slettet)
Har haft nogle problemer med følgende opgaver og har her stillet mine forslag op til "det korrekte" svar (:
Hvis nogen vil være mig behjælpelig og fortælle , hvilke jeg har lavet korrekt og hvilke er forkerte
1000 tak på forhånd !!! (;
1)Forkort ½log 9v^4 – 3log 1 :
e1) ½log 9v^4 – 3log 1 => log ((½9v^4)/(3*1))
e2) ½log 9v^4 – 3log 1 => log(3•v²).
2)Forkort 2/3log x + 1/3log xy^3 :
g1) 2/3log x + 1/3log xy^3 => log (2/3x*1/3xy^3)
g2) 2/3log x + 1/3log xy^3 => log (x*1^2 / xy^9)
3)Løs følgende ligning og få 4 decimaler: 3(10^2x) = 750
c) 3(10^2x) = 750
solve(3 * (10 ^ 2x) -750,x,5 = 2.5000
Hvis nogen vil være mig behjælpelig og fortælle , hvilke jeg har lavet korrekt og hvilke er forkerte
1000 tak på forhånd !!! (;
1)Forkort ½log 9v^4 – 3log 1 :
e1) ½log 9v^4 – 3log 1 => log ((½9v^4)/(3*1))
e2) ½log 9v^4 – 3log 1 => log(3•v²).
2)Forkort 2/3log x + 1/3log xy^3 :
g1) 2/3log x + 1/3log xy^3 => log (2/3x*1/3xy^3)
g2) 2/3log x + 1/3log xy^3 => log (x*1^2 / xy^9)
3)Løs følgende ligning og få 4 decimaler: 3(10^2x) = 750
c) 3(10^2x) = 750
solve(3 * (10 ^ 2x) -750,x,5 = 2.5000
Skriv et svar til: 3 opgaver (små)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
