Matematik
at bestemme f'(2)
07. marts 2007 af
mariaa (Slettet)
Funktion f er givet ved f(x) = 3x^2 In(x)
a)Bestem f'(2)
Mit bud:
f(x) = 3x^2 In(x)
f'(x) = 6x + (2/x) = (6x^2 + 2)/x
Skal jeg så sätte 2 i x´s plads for at finde f'(2)?
a)Bestem f'(2)
Mit bud:
f(x) = 3x^2 In(x)
f'(x) = 6x + (2/x) = (6x^2 + 2)/x
Skal jeg så sätte 2 i x´s plads for at finde f'(2)?
Svar #2
07. marts 2007 af mariaa (Slettet)
er det sådan: (6*2^2 + 2) / 2 = 24 + 2 / 2 = 13
f'(2)=13 ??
f'(2)=13 ??
Svar #3
07. marts 2007 af mathon
det hedder ln(x)= logarithm natural=naturlige logaritme
og IKKE In!!!
f(x) = 3x^2 *ln(x)
f'(x) = 6x*ln(x) + 3x^2*1/x
f'(x) = 6x*ln(x) + 3x
f'(x) =3x[2ln(x)+1]
og IKKE In!!!
f(x) = 3x^2 *ln(x)
f'(x) = 6x*ln(x) + 3x^2*1/x
f'(x) = 6x*ln(x) + 3x
f'(x) =3x[2ln(x)+1]
Skriv et svar til: at bestemme f'(2)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
