Matematik
Vektorer
10. marts 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey derude.. :)
Lidt hjælp til følgende opgave ville være dejligt..
I et k-system i rummet med begyndelsespunkt O(0,0,0) er givet punkterne A(2,0,0) og B(0,3,0) og C(0,0,4)
Punktet D ligger pA^ linjestykket AB, således at ?AD? = 5?BD?
Beregn koordinatsættet til punktet D.
På forhånd tak :)
Lidt hjælp til følgende opgave ville være dejligt..
I et k-system i rummet med begyndelsespunkt O(0,0,0) er givet punkterne A(2,0,0) og B(0,3,0) og C(0,0,4)
Punktet D ligger pA^ linjestykket AB, således at ?AD? = 5?BD?
Beregn koordinatsættet til punktet D.
På forhånd tak :)
Svar #1
10. marts 2007 af Waterhouse (Slettet)
Se http://studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=319303
Svar #3
10. marts 2007 af Panthers88 (Slettet)
Jeg får D til at være= (5/3, 1/2 , 0 )
Kan det passe?
Kan det passe?
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
