Matematik

Omskrivning af potens

14. marts 2007 af Fairclough (Slettet)
Hvordan kan jeg omskrive e^-2*ln(5) ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2007 af mathon

hvis e^-2*ln(5)skal læses e^(-2*ln(5))

e^[(ln(5)]*(-2) = [e^ln(5)]^(-2) = 5^(-2) = 1/25 = 0,04

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. marts 2007 af mathon

rettelse
e^[(ln(5)*(-2)] = [e^ln(5)]^(-2) = 5^(-2) = 1/25 = 0,04

Svar #3
14. marts 2007 af Fairclough (Slettet)

Thx, mate.

Kan jeg måske også få dig til at kaste et blik på indlægget med overskriften "Endnu et spørgsmål om diff. ligninger.." ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2007 af mathon

se
http://peecee.dk/?id=34235

Skriv et svar til: Omskrivning af potens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.