Matematik

hvilken af disse løsninger? tangens

14. marts 2007 af idababy (Slettet)
tan (38) = a/15
tan(38) = 0,781285627
a= 15* 0,781285627 = 11,7192844

eller

tan(38) = a/15 <=> tan(38)*a = 15 <=> 15/tan(38) = 19,19912448?

eller en helt tredje?
på forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2007 af mathon

a = 15*0,781285627

hvis vinkelmålet er degree: a = 15*0,781286 = 11,7192844

hvis vinkelmålet er radianer: a = 15*0,31031 =
4,6546449

Skriv et svar til: hvilken af disse løsninger? tangens

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.