Matematik
Differential ligning
15. marts 2007 af
floffen (Slettet)
Jeg får at vide at en falskærmsudspringers faldhastighed v(t) opfylder differential ligningen
dv/dt = 10-0,2v
og skal så vise at hans faldhastighed som funktion af tiden er v(t) = 50-50e^-0,2t
Hvordan gør jeg det?
dv/dt = 10-0,2v
og skal så vise at hans faldhastighed som funktion af tiden er v(t) = 50-50e^-0,2t
Hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: Differential ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
